ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

6868

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 708 din 21.10.2009

program de facturare
Camera Deputatilor
46. Hotarâre privind modificarea anexei la Hotarârea Camerei DeputaÅ£ilor nr. 43/2008 pentru aprobarea componenÅ£ei nominale a comisiilor permanente ale Camerei DeputaÅ£ilor .

Parlamentul Romaniei
37. Hotarâre privind solicitarea PreÅŸedintelui României referitoare la organizarea unui referendum naÅ£ional consultativ, odata cu alegerile prezidenÅ£iale din anul 2009, cu privire la trecerea la un parlament unicameral ÅŸi reducerea numarului membrilor Parlamentului României la maximum 300 de parlamentari .

Presedintele Romaniei
1479. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general-locotenent în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1480. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general-maior în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1481. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general-maior în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1482. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general-maior în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1484. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general de flotila aeriana în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1483. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general de flotila aeriana în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1485. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general de brigada în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1486. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general de brigada în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1487. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui general de brigada în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1488. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui contraamiral de flotila în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1490. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui contraamiral de flotila în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1489. Decret privind înaintarea în gradul urmator a unui contraamiral de flotila în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1491. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1492. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1493. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1494. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1495. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1496. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1498. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1497. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1500. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Presedintele Romaniei
1499. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea în retragere unui colonel în retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii NaÅ£ionale .

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
908. Ordin privind modificarea ÅŸi completarea Ordinului ministrului sanataÅ£ii ÅŸi al preÅŸedintelui Casei NaÅ£ionale de Asigurari de Sanatate nr. 417/431/2009 pentru aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor naÅ£ionale de sanatate în anul 2009 .

Ministerul Sanatatii
1318. Ordin privind modificarea ÅŸi completarea Ordinului ministrului sanataÅ£ii ÅŸi al preÅŸedintelui Casei NaÅ£ionale de Asigurari de Sanatate nr. 417/431/2009 pentru aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor naÅ£ionale de sanatate în anul 2009 .

Ministerul Sanatatii
1323. Ordin privind acreditarea Institutului Clinic de Boli Digestive şi Transplant Hepatic Fundeni pentru desfaşurarea activitaţilor de transplant hepatic .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie

Au contribuit
Filip Lepus
Filip NET
Site-uri contabilitate
contacafe.ro
Conta.ro
Contabilul.ro
contabilii.ro
Razvan Mustata
Alte resurse
Editura Universul Juridic
juridice.ro
codulmuncii.ro
Legaturi:
Utilaje restaurante
Reteta.ro - retete culinare
Copiii.ro
Psihologu.ro - Psigologie
Aer Conditionat
Clinica Stomatologica Brasov
Manusi Box Everlast
Hubners Who is Who
Parteneri:
Enews.ro - revista presei online
Inregistrare Marci
Aparate masurare alcoolemie
Aparate masurare sunet
Balkan Travel
Vizitati:
Cofetarie
Ceainarie
Aer Conditionat
Magazin haine
Destinatii vacante
© Filip Lepus 2011